Over ons

Bed and Breakfast Boszicht Leeuwarden biedt verschillende accommodaties aan. Ons uitgangspunt is zoals wij zelf graag overnachten; schoon, goede bedden, comfort, privacy.

Daarom zult u bij ons geen gedeelde accommodaties vinden. De gast heeft de accommodatie uitsluitend voor zichzelf. Maar ook het terras of de veranda. En onze klanten waarderen dit met een hoge waardering. Zo hebben wij in 2015 en 2016 de Booking.com award gewonnen.

Bij Boszicht Leeuwarden geniet u van het weidse landelijke uitzicht vanuit het privé huisje en vanuit de privé studio. Onze accommodaties zijn gericht op 2 volwassen personen. In het privé huis is er ruimte op de slaapkamer voor een baby campingbedje.

Wilt u met 4 personen komen? Dan is het mogelijk om de veranda en het terras samen te voegen wanner u beide accommodaties tegelijkertijd reserveert. De veranda en het zonneterras zijn avonds sfeervol verlicht.

De accommodaties zijn energiebesparend en volledig geïsoleerd. De elektriciteit wordt opgewekt met zonnepanelen. Verlichting met ledlampen. Een HR+ combiketel die warmteafgifte hergebruikt.

Door de unieke ligging van Boszicht Leeuwarden kunt u ontspannend wandelen in het naastgelegen Leeuwarder Bos.

Wij verwelkomen onze gasten persoonlijk. Lukt het niet om tijdig te komen? Of wilt u een gast verrassen met een attentie? Neem gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

 

Boszicht Leeuwarden
Mr. PJ Troelstraweg 308
8919 AG  Leeuwarden
T. 058-2023034
M. info@bed-and-breakfast-boszicht-leeuwarden.com
W. www.bed-and-breakfast-boszicht-leeuwarden.com

 

DutchEnglishFrenchGerman